Yrityksemme

Interim-johtaja ratkaisee businesskriittisiä haasteita

Yhdessä markkinoiden osaavimpien vuokrajohtajien kanssa autamme asiakkaitamme ratkaisemaan yrityksen haasteet ja vahvistamaan kilpailukykyä.

Etsimme tilanteeseesi sopivan ja kokeneen vuokrajohtajan

Vuokrajohtaja, joka on toteuttanut vaativia kehityshankkeita aiemmin työurallaan, pystyy ratkaisemaan muidenkin yritysten businesskriittisiä haasteita. Kokemuksensa kautta interim-johtaja tietää mikä toimii ja mikä ei ja miten organisaatio johdetaan muutoksen läpi.

Kehityshankkeiden ja businesskriittisten projektien toteutusten edellytys on taitava muutosjohtaminen. Hyvä johtaja pystyy motivoimaan ja sitouttamaan työntekijät samalla kun hän auttaa heitä työskentelemään tehokkaammin.  

Vuokrajohtajan vastuulla voi olla liiketoiminnan kannattavuuden kasvattaminen tai uusien prosessien ja rakenteiden luominen. Hän voi johtaa yrityksen tärkeää projektia tai toteuttaa turnaroundin. Interim-johtajan kokemuksesta on hyötyä, kun toimitusketjua kehitetään tai kun myyntiä kasvatetaan.

Interim-johtaja on joustava ratkaisu, kun äkillisesti vapautuneeseen ylimmän johdon tehtävään tarvitaan ammattilainen, joka ottaa tehtävän haltuun nopealla varoitusajalla.

Meiltä löytyy jokaiseen businesskriittiseen haasteeseen oikea henkilö.

Tutustu yrityksen mahdollisuuksiin hyödyntää vuokrajohtajaa eri tilanteissa.

Toteutusvoimaa ja tuloksia.

Kari Peuhkuri, Nordic Interim, Suomi

Parhaat kansainväliset interim-ratkaisut

Valtus on Euroopan johtava interim-vuokrajohtajapalveluja tarjoava yritys, jonka palveluksessa työskentelee lähes 30 partneria Ranskassa, UK:ssa, Ruotsissa, Tanskassa, Itävalta ja Suomessa.

Kattavan verkostomme ansiosta tunnemme yritysten tilanteet ja markkinat sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Yhdessä pystymme auttamaan kansainvälisesti toimivia asiakasyrityksiämme aivan uudessa mittakaavassa tarjoamalle kokeneita interim-osaajia muutoshankkeiden toteuttajiksi.

Ainutlaatuinen osaaminen

 • 20 vuotta toimialakokemusta – toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa ja UK:ssa
  Yhteistyössä kokeneiden interim-johtajien kanssa olemme yli 20 vuotta auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan yritysten haasteita.
 • Toteutamme yli 850 toimeksiantoa vuosittain
  Tarjoamme parhaiden ammattilaisten avulla ratkaisuja yritysten erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin. Nopeasti, joustavasti ja juuri siellä, missä niitä tarvitaan. Valtus on Euroopan johtava interim-vuokrajohtajapalveluja tarjoava yritys.
  Lue lisää vuokrajohtamisesta
 • Ainutlaatuinen verkosto Pohjoismaissa
  Yhdessä Ruotsin Nordic Interimin ja Tanskan Nordic Interimin kanssa meillä on Pohjoismaat kattava laaja verkosto erittäin kokeneita interim-ammattilaisia, jotka ovat valmiudessa ottamaan projektin vastaan välittömästi.
  Tutustu tiimiimme
 • Räätälöidyt ratkaisut ja yksilöllinen palvelu
  Kaikki toimeksiannot ovat ainutkertaisia. Alkukeskustelussa käymme läpi yrityksenne tilanteen sekä tehtävässä tarvittavan osaamisprofiilin ja kokemuksen. Autamme tarvittaessa ongelmatilanteen määrittelyssä ja tavoiteltavien tulosten kirkastamisessa. Hakuprofiilin perusteella haemme yrityksellenne sopivimmat ja markkinoiden parhaat interim-kandidaatit. Vuosien kokemuksella tiedämme minkälainen osaaminen, kokemus ja johtamistyyli on avain sinun yrityksesi haasteiden ratkaisemiseksi. Emme toimi pelkästään vuokrajohtajien välittäjänä vaan olemme asiakkaan aktiivinen kumppani sekä interim-johtajan tuki ja sparraaja koko interimprojektin ajan.
  Näin interim-johtaja työskentelee
 • Luotettavuus ja etiikka
  Kaikessa toiminnassamme noudatamme lakia, hyviä liikemiestapoja ja eettisiä periaatteita. Luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus ovat kunnia-asiamme kaikessa vuorovaikutuksessa niin asiakkaittemme kuin interim-kandidaattien kanssa

Toimeksiantojamme

Kokeneet paikalliset tiimit

Tukholman, Kööpenhaminan ja Helsingin paikalliset tiimit auttavat asiakkaita löytämään parhaan interim-ratkaisun. Yhdessä katamme kaikki pohjoismaiset markkinat.