Palvelumme

Nordic Interim tarjoaa räätälöityjä interim-ratkaisuja

Vuokrajohtaja on hyvä ratkaisu, kun yrityksessä tarvitaan huippuammattilainen tehtävään, joka on vapautunut yllättäen. Interim on täsmäase myös silloin, kun tarvitaan määräaikaista apua esimerkiksi tärkeän kehityshankkeen ja kasvusuunnitelman toteutukseen.

Verkostomme interim-johtajat ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on kokemusta eri toimialoilta ja erilaisista tehtävävastuista. He ottavat nopeasti operatiivisen vastuun ja toteuttavat tarvittavat toimenpiteet.

Yhdistämme kahden palvelun parhaat puolet

Tämän päivän nopeatempoisessa toimintaympäristössä yritysten on pystyttävä toimimaan tehokkaasti ja vastaamaan nopeasti markkinoilla tapahtuviin muutoksiin. Muutos on uusi normaali. Tempo on hektinen. Kilpailu on globaalia. Digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet vaativat sopeutumiskykyä ja muutoshalukkuutta.

Mutta miten yritys pystyy hyödyntämään tarjolla olevia mahdollisuuksia,jos rekrytointiin ei ole aikaa eikä haluta palkata perinteistä liikkeenjohdon konsulttia antamaan neuvoja tai tukemaan toimintaa? Yhä useampi organisaatio valitsee interim-ammattilaisen, vuokrajohtajan, ratkaisemaan haasteensa ja toteuttamaan tarvittavat toimenpiteet.  

Verkostomme interim-johtajat ovat johtamisen ammattilaisia, jotka kokemuksensa ansiosta nopeasti hahmottavat tilanteen, ottavat operatiivisen vastuun ja toteuttavat tarvittavat toimenpiteet.