Verkostomme

Liity verkostoomme!

Nordic Interim on Pohjoismaiden johtava interim-vuokrajohtajapalveluja tarjoava yritys. Vuokrajohtaja auttaa yritystä ratkaisemaan businesskriittiset haasteet ja toteuttamaan kehityssuunnitelmat. Nopeasti.

– Pia Blom-Johansson
Partneri, Nordic Interim

Interim-toimeksiantoja

Toimeksiantomme kattavat laajasti erilaisia y

Asiakkaamme edustavat laajasti eri toimialoja ja olemme välittäneet vuokrajohtajia kattavasti erilaisiin tehtäviin ja toimeksiantoihin. Usein meitä sitoo salassapitovelvollisuus, joten käynnissä olevista toimeksiannoista emme voi julkaista tietoa.

Mutta täältä voi tutustua aikaisempiin toimeksiantoihin.

Sinustako interim-johtaja?

Kuulutko alasi parhaimmistoon, saatko aikaan tuloksia ja kasvaako itseluottamuksesi vaatimusten mukaan?

Nordic Interimin verkoston interim-johtajat palkataan tiettyä toimeksiantoa varten monenlaisiin tilanteisiin. Interim-johtajana tehtäväsi ovat vaativia, mutta osaamisesi avulla selviät haasteista menestyksekkäästi.

Työhön ei useinkaan ole käytettävissä paljon aikaa, mutta olet jo tottunut kiireeseen urasi aiemmissa tehtävissä. Sinun on oltava osa yritystä heti ensimmäisestä päivästä alkaen, ja sosiaaliset valmiuutesi ja organisointikykysi haastetaan jokaisessa hankkeessa.

Lue lisää interim-johtajista tästä.

Lue lisää interim-johtamisesta tästä.

Haetko vapautta ja henkilökohtaista kehitystä?

Tehtäväsi on itsenäisempi kuin tavallisena työntekijänä. Pääset kehittymään sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti ja saat CV:hen erityisosaamista, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada vastaavia toimeksiantoja muiltakin yrityksiltä.

Nordic Interim tukee sinua henkilökohtaisella ja teknisellä valmennuksella varmistaakseen pitkäaikaisen, kaikkia hyödyttävän yhteistyön.

Interim-johtajamme eivät ole töissä meillä vaan kumppaneillamme.

Lue täältä lisää toimintatavoistamme ja prosesseistamme.

Interim-johtajan 4 tärkeintä ominaisuutta

Alasi keskeiset valmiudet
Olet erittäin kokenut ja olet ansioitunut osaamisalallasi.

Hands-on ja tulossuuntautunut
Haluat saada aikaan tuloksia.

Halu oppia uutta ja kyky saada aikaan muutosta
Olet kiinnostunut alasi viimeisimmistä käänteistä, ja oletensimmäisestä päivästä alkaen tärkeä toimija asiakasyrityksessä.

Hyvät vuorovaikutustaidot
Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja kyky rakentaa luottamusta kaikilla tasoilla. Pystyt työskentelemään kovassakin paineessa.

Yleisiä kysymyksiä interim-toimeksiannoista ja interim-johtajana toimimisesta

Mikä interim-toimeksianto on?

Interim-johtaminen tarkoittaa toimeksiantoa, jossa erittäin kokenut, vaativissa ympäristöissä toimimaan tottunut muutosjohtaja palkataan töihin, kun yrityksen omat resurssit eivät riitä haasteen tai kriisin kohtaamiseen tai avoimen työpaikan täyttämiseen. Toimeksiannot ovat yleensä 6–12 kuukauden pituisia, ja ne voivat olla johtotason toimeksiantoja, kuten toimitusjohtaja, talousjohtaja tai henkilöstöjohtaja, tai operatiivisia asiantuntijatehtäviä, kuten HR Business Partner, Head of Business Control tai projekti-/ohjelmapäällikkö jne.

Lue lisää interim-johtamisesta täältä.

Lue lisää Interim-johtajista täältä.

Lue lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme

Miten voin ryhtyä interim-johtajaksi?

Jos haluat kuulua verkostoomme ja työskennellä interim-johtajana, voit ladata CV:si tästä.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä johonkin työntekijöistämme. Työntekijöidemme yhteystiedot ovat täällä.

Minkä alan interim-johtajista olette kiinnostuneita?

Pyrimme laajentamaan verkostoamme jatkuvasti, ja etsimme erittäin kokeneita johtajia, jotka ovat työskennelleet alallaan vähintään 15 vuotta. Interim-johtajana toimeksianto ei yleensä ole uralla ylöspäin etenemistä, vaan olet pikemminkin ylipätevä tehtävään ja saat aikaan tuloksia heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Interim-johtajamme toimivat esimerkiksi toimitusjohtajan, talousjohtajan, tietohallintojohtajan, toimitusketjujohtajan ja projekti-/ohjelmajohtajan rooleissa. Kaikille interim-johtajillemme on yhteistä kokemus johtavista rooleista johtotasolla tai keskeisistä asiantuntijatehtävistä.

Lue lisää Interim-johtajista täältä.

Lue lisää verkostostamme täältä.

Voinko saada toimeksiannon, vaikka minulla on vakituinen työpaikka, jossa on irtisanomisaika?

Et voi. Kaikki toimeksiantomme edellyttävät, että johtaja on käytettävissä 2–4 viikon sisällä. Jos olet kiinnostunut toimimaan interim-johtajana, mutta olet vakituisessa työsuhteessa, ota meihin yhteyttä. Kerromme, miten voit edetä asiassa.

Millainen tausta minulla on oltava voidakseni toimia interim-johtajajana?

Interim-johtajillamme on oltava vähintään 15 vuoden kokemus johtotehtävistä, mielellään johtoryhmätasolta. Sinulla on oltava vahvaa näyttöä osaamisesta muutosjohtajana ja johtamisesta vaativissa ympäristöissä ja tilanteissa.

Lue lisää interim-johtajista täältä.

Onko minulla oltava kokemusta interim-johtajana toimimisesta voidakseni työskennellä teille?

Ei, emme edellytä kokemusta interim-toimeksiannoista. Jokaisella on joskus ollut ensimmäinen toimeksianto! Sinulla on kuitenkin oltava pitkä kokemus alasi johtavissa rooleissa.

Lue lisää interim-johtamisesta täältä.

Miten lataan CV:ni ja ilmoitan olevani käytettävissä?

Helpoin tapa on ladata CV tälle sivulle. Tällä sivulla voit myös ilmoittaa meille olevasi käytettävissä. Voit myös soittaa jollekin meistä Nordic Interimillä tai ottaa yhteyttä sähköpostilla ja pyytää päivittämään tiedot. Kaikki työntekijämme löydät täältä.

Minkälainen näkyvyyteni on Nordic Interim tietokannassa?

Kaikki tietokannassamme käytettävissä olevat johtajat ovat etsittävissä erilaisilla hakuehdoilla. Kun etsimme kandidaatteja, saamme automaattisesti valokuvan kaikista sopivista hakijoista ja näiden CV:n. Meille on erittäin tärkeää luoda henkilökohtainen suhde kanssamme työskenteleviin interim-johtajiin, jotta meillä on hyvä yleiskäsitys hakijoistamme.

Lue täältä lisää toimintatavoistamme ja prosesseistamme.

En asu suurkaupungissa. Voinko silti tehdä kanssanne yhteistyötä?

Totta kai. Meillä on toimeksiantoja sekä ympäri Suomea että muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Kuinka kauan interim-toimeksianto kestää?

Yleensä 6–12 kuukautta, mutta se voi olla pidempikin.

Onko teillä myös kansainvälisiä toimeksiantoja?

Kyllä. Olemme perustaneet yhdessä Saksan, Ranskan ja Yhdysvaltain johtavien ja suurimpien interim-välittäjien kanssa Globalise-verkoston, jossa on kumppaneita 15 maassa. Noin 10 % toimeksiannoistamme on kansainvälisiä, ja määrä kasvaa vuosittain. Toimeksiantajat voivat olla globaalisti apua tarvitsevia pohjoismaisia yrityksiä tai Pohjoismaissa apua tarvitsevia kansainvälisiä yrityksiä. Olemme kuuluneet vuodesta 2020 lähtien ranskalaiseen Valtus-konserniin, joka on Euroopan johtava interim-vuokrajohtajapalveluja tarjoava yritys.

Miten voin varata henkilökohtaisen tapaamisen kanssanne?

Voit joko ladata CV:si kotisivullemme ja kertoa meille, että haluat tavata meidät, tai voit olla suoraan yhteydessä johonkin konsulteistamme. Yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu interim-johtajan työhön

  1. “Näin autoin yritystä integroimaan toiminnot kansainväliseen emoyhtiöön.”
  2. Haastattelu: “Interim-asiantuntijan avulla nostettiin tuotannon laatua ja henkilöstön osaamista.”

Tutustu muihin referensseihimme täältä.