Interim-johtajia riskinhallintaan

Meillä on markkinoiden paras interim-johtajaverkosto riskinhallintaan

“Riskinhallinta ja yrityksen toiminnan jatkuvuuden säilyttäminen kriisitilanteissa ei koskaan ole ollut tärkeämpää”

Kriisivalmiuden hallinta kuuluu olennaisena osana jokaisen yrityksen riskinhallintatyöhön. Jokaisessa yrityksessä on hyvä määritellä ja harjoitella miten kriisissä toimitaan. Kriisitilanteissa on toimittava välittömästi, eikä aikaa ole hukattavaksi.

Kriisistä selviytyminen edellyttää, että organisaatio pystyy ylläpitämään toimintansa ja palautumaan nopeasti odottamattomista tilanteista.

Lue lisää interim-johtamisesta

Nordic Interim auttaa kehittämään yrityksen kriisivalmiutta

Riskien tunnistamiseen ja kriisien hallintaan tarvitaan osaamista ja kokemusta. Kun yritys kohtaa haasteita, meidän laajasta verkostostamme löydätte sopivan interim-johtajan ottamaan tilanteen haltuun.

Yhteistyössä parhaiden ja kokeneimpien interim-ammattilaisten kanssa autamme ratkaisemaan yritysten haasteet oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Epävarmoina aikoina interim voi tuoda korvaamatonta osaamista yritykseen. Liiketoiminta voi jatkua häiriöttä, kun kriisiä hoitaa ammattitaitoinen riskinhallintaan erikoistunut interim-johtaja.

7 vinkkiä kriisinhallintaan

Nordic Interim auttaa organisaatiotasi toipumaan kriisistä

Kun organisaatiota on kohdannut kriisi, vastassa on usein uusi todellisuus. Verkostomme vuokrajohtajilla on kokemusta esimerkiksi yrityssaneerauksista ja turnaround-tilanteista. He toteuttavat uudelleenjärjestelyjä ja kasvusuunnitelmia sekä mahdollisia liiketoiminnan alasajoprosesseja.

Interim-prosessi toteutetaan yhteistyössä 

Autamme yrityksen tilanteen ja tarpeiden kirkastamisessa, jonka jälkeen haemme teille markkinoiden parhaat interim-kandidaatit. Rekrytointiprosessin aikana teemme tiivistä yhteistyötä sekä toimeksiantajan että interim-ammattilaisen kanssa varmistaaksemme onnistuneen valintaprosessin.

Lue lisää täältä

Kun tarvitsettte väliaikaisen johtajan riskinhallintaan – Ota yhteyttä!