Interim-myynti- ja markkinointijohtaja

Myynti- ja markkinointijohtajillamme on kokemusta vaativien muutosprojektien läpiviemisestä, kuten myynnin kasvattaminen tai markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus.

Määräaikainen vuokrajohtaja aloittaa välittömästi tuoden mukanaan laajan kokemuksen ja työskentelytavan, jossa aikaansaaminen on keskiössä.

“Yrityksessä on tapahtunut asennemuutos. Muutos tuntui ennen mahdottomalta, mutta nyt ymmärretään, että on mahdollista tehdä asioita nopeammin ja tehokkaammin. Ja tämä johtaa menestykseen.”

Let us know what your business challenges are!

Myynti- ja markkinointijohtajillamme on pitkä kokemus menestyksekkäästä muutosjohtamisesta eri tyyppisissä yrityksissä eri toimialoilla, usein myös kansainvälisistä yrityksistä. Heillä on syvällinen ymmärrys muun muassa myynnistä, markkinoinnista ja markkinointiviestinnästä ja ovat he tottuneita saamaan aikaan tuloksia ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lue lisää miten toimintatapojen jämäköinti paransi kannattavuutta

Miksi käyttää interim-myynti- tai markkinontijohtajaa?

Interim myynti- ja markkinointijohtaja on luotettava ja kustannustehokas valinta, kun yritys tavoittelee uusien markkinoiden valloitusta tai kun myynti on saatava nousuun. Interim-johtaja voi myös toimia tiimien tukena eri businesskriittisissä projekteissa.

Interim-myynti- ja markkinointijohtaja voi ottaa organisaation ja tilanteen haltuun sillä aikaa, kun uutta johtajaa rekrytoidaan pysyvään työsuhteeseen.

Lue lisää täältä

Interim-markkinointi- ja myyntijohtaja on hyvä päätös, kun tavoitteena on

  • Yrityksen suunnanmuutos
  • Uusien markkinoiden valloittaminen
  • Uusien rakenteiden ja prosessien luominen
  • Johtajuuden parantaminen
  • Erikoisprojektien toteutus
  • Tyhjän tuolin täyttäminen vakituisen tehtävän haltijan poissaollessa

Esimerkiksi näihin rooleihin asiakkaamme hakevat myynti- ja markkinointijohtajia

Tehtäväalueen painotuksista ja yrityksen koosta riippuen interim-myynti- ja markkinointijohtaja voi astua myös seuraaviin rooleihin

  • Myyntipäällikkö
  • Markkinointipäällikkö
  • Projektijohtaja

Haluatko tietää lisää?

Quality and Commitment

Since 2004 Nordic Interim has supported its clients with Executive Interim Management services with a focus on quality, skills, and implementation. We offer solutions to critical and complex business challenges in the Nordics and internationally, for both the private and public sectors.

With our own experience from line management and executive search roles in several industries and sectors, we contribute with advice and knowledge throughout the entire process, from assignment analysis to follow-up to ensure successful and sustainable results.