Interim-myynti- ja markkinointijohtaja

Interim -myynti- ja markkinointijohtaja tehostaa yrityksen myyntikehitystä nopealla aikataululla.

Myynti- ja markkinointijohtajillamme on kokemusta vaativien muutosprojektien läpiviemisestä, kuten myynnin kasvattaminen tai markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus. Määräaikainen vuokrajohtaja aloittaa välittömästi tuoden mukanaan laajan kokemuksen ja työskentelytavan, jossa aikaansaaminen on keskiössä.

Myynti- ja markkinointijohtajillamme on pitkä kokemus menestyksekkäästä muutosjohtamisesta eri tyyppisissä yrityksissä eri toimialoilla, usein myös kansainvälisistä yrityksistä. Heillä on syvällinen ymmärrys muun muassa myynnistä, markkinoinnista ja markkinointiviestinnästä ja ovat he tottuneita saamaan aikaan tuloksia ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lue lisää miten toimintatapojen jämäköinti paransi kannattavuutta

Miksi käyttää interim-myynti- tai markkinontijohtajaa?

Interim myynti- ja markkinointijohtaja on luotettava ja kustannustehokas valinta, kun yritys tavoittelee uusien markkinoiden valloitusta tai kun myynti on saatava nousuun. Interim-johtaja voi myös toimia tiimien tukena eri businesskriittisissä projekteissa.

Interim-myynti- ja markkinointijohtaja voi ottaa organisaation ja tilanteen haltuun sillä aikaa, kun uutta johtajaa rekrytoidaan pysyvään työsuhteeseen.

Lue lisää täältä

Interim-prosessi toteutetaan yhteistyössä 

Autamme yrityksen tilanteen ja tarpeiden kirkastamisessa, jonka jälkeen haemme teille markkinoiden parhaat interim-kandidaatit. Rekrytointiprosessin aikana teemme tiivistä yhteistyötä sekä toimeksiantajan että interim-ammattilaisen kanssa varmistaaksemme onnistuneen valintaprosessin.

Lue lisää täältä

Interim-markkinointi- ja myyntijohtaja on hyvä päätös, kun tavoitteena on

  • Yrityksen suunnanmuutos
  • Uusien markkinoiden valloittaminen
  • Uusien rakenteiden ja prosessien luominen
  • Johtajuuden parantaminen
  • Erikoisprojektien toteutus
  • Tyhjän tuolin täyttäminen vakituisen tehtävän haltijan poissaollessa

Esimerkiksi näihin rooleihin asiakkaamme hakevat myynti- ja markkinointijohtajia

Tehtäväalueen painotuksista ja yrityksen koosta riippuen interim-myynti- ja markkinointijohtaja voi astua myös seuraaviin rooleihin

  • Myyntipäällikkö
  • Markkinointipäällikkö
  • Projektijohtaja

Haluatko tietää lisää?