From left: Janeric Peterson, Cecilia Brinck, and Björn Henriksson. Nordic Interim
From left: Janeric Peterson, Cecilia Brinck, and Björn Henriksson. Nordic Interim

Nordic Interimin perustivat yhdessä Janeric Peterson, Novare Human Capital ja Odgers Berntson Sweden vuonna 2004.

”Yrityksemme kehitys alkoi tyhjästä. Meillä ei ollut brändiprofiilia eikä resursseja, mutta silti liiketoiminta sai hyvän alun. Meillä oli kärsivällisyyttä, päättäväisyyttä ja olimme vakavissamme. ”Alusta asti olemme eturintamassa kehittäneet interim-toimialaa ja nykyään olemme alan johtava yritys”, muistelee yrityksen silloinen toimitusjohtaja Janeric.

Yksi tavoitteista oli nousta johtavaksi toimijaksi pohjoismaisilla markkinoilla, minkä vuoksi valitsimme nimeksemme Nordic Interimin. Nykyään pystymme tukemaan asiakkaitamme kaikkialla maailmassa yhteistyössä interim-palveluja tarjoavien Valtus Alliance -verkostoon kuuluvien yritysten kanssa.  

”Alamme kasvaa noin 10-15 prosenttia vuosittain, ja kokeneet johtajat hakeutuvat yhä aktiivisemmin interim-ammattilaisiksi. Yhä useammat yritysomistajat ja hallitusten ja yritysjohdon edustajat näkevät vuokrajohtajien hyödyntämisen kustannustehokkaana tapana ratkaista yrityksen haasteita tässä ja nyt”, sanoo Björn Henriksson, pohjoismaisten toimintojen johtaja.

”Jatkan yrityksemme kehittämistä yhdessä fantastisten kollegojeni, interim-johtajien ja asiakkaiden sekä kumppaneiden kanssa. Meitä ohjaa halu auttaa asiakkaitamme erilaisissa yritystoiminnan tilanteissa. Katsomme tulevaisuuteen luottavaisin mielin ja jatkamme kasvuamme!” vahvistaa toimitusjohtaja Cecilia Brinck, Nordic Interim, Ruotsi.

Lue lisää Nordic Interimistä täältä: https://nordicinterim.com/our-company/

Täältä voit lukea Janeric Petersonin haastattelun kokonaan: https://nordicinterim.com/articles/our-story/