Mickey Maymann, Managing Director & Partner, Nexus Interim
Mickey Maymann, Managing Director & Partner, Nexus Interim

Valtus Groupiin kuuluvan tanskalaisen tytäryhtiön Nexus Interimin uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.5.2022 alkaen nimitetty Mickey Maymann. Hän saa tehtäväkseen entisestään vauhdittaa yrityksen nopeaa kasvua ja kehitystä.

Syksyllä 2021 Valtus Group’iin liittynyt Nexus Interim on vahvistanut asemaamme Pohjoismaiden johtavana interim-välittäjänä. Nexus Interimin perustajan Göran Johanssonin johdolla Nexus Interim on kasvanut Tanskan markkinajohtajaksi viimeisten 20 vuoden aikana.

Nyt on uuden CEO:n Mickey Maymannin vuoro ottaa viestikapula vastaan ja jatkaa Nexus Interimin kasvutarinaa yhdessä Nordic Interimin ja Valtuksen kanssa.  Mickey Maymann on ennen Nexus Interimille siirtymistään kartuttanut osaamistaan hoitamalla toimitusjohtajan tehtäviä Tanskan Adeccolla 7 vuotta.

”Kattavan ammatillisen taustansa ja kokemuksensa ansiosta olen varma, että Mickey Maymann tulee kehittämään Nexus Interimistä entistä vahvemman toimijan jatkuvasti kasvavilla markkinoilla”, sanoo sanoo Göran Johansson, Nexus Interimin entinen toimitusjohtaja.

”Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta yhteistyössä osaavan henkilöstön kanssa luotsata Nexus Interimiä. Ennennäkemätön toimialan kasvu leimaa pohjoismaisia markkinoita ja meille se tarjoaa loistavan tilaisuuden rakentaa yrityksestämme entistä vahvemman. Yhdessä Valtus-konsernin kanssa voimme vahvistaa asemaamme ja varmistaa jatkuvan kehityksen ja kasvun johtavana vuokrajohtajien välittäjänä Euroopassa”, sanoo Mickey Maymann, Nexus Interimin toimitusjohtaja.