”Liityimme Globalise – ryhmään, koska jäsenenä pystymme entistä paremmin ja kattavammin auttamaan asiakkaitamme löytämään juuri oikeat tekijät vaativiin kansainvälisiin interim – tehtäviin”, Nordic Interim AB:n toimitusjohtaja Björn Henriksson kertoo päätöksestä liittyä Globalise Interim Management Groupiin.
Globalise  on maailman johtava interimjohtajia ja -asiantuntijoita tarjoava ryhmä. Globalisen verkostosta löytyy yli 25000 interimammattilaista muutosprosessin läpiviemiseen, kehitysprojektin toteutukseen tai johonkin muuhun kriittistä osaamista vaativaan tilanteeseen.

Ryhmän toimistoilla samat tavoitteet: Asiakaskeskeisyys ja laatu

”Jaamme Globalise – ryhmään kuuluvien yritysten kanssa samat arvot. Asiakkaiden tarpeet ja työmme laatu ovat toimintamme perusta. Ryhmässä pystymme yhdessä kehittämään osaamistamme, jakamaan parhaita käytäntöjä ja rakentamaan interimkonseptin tunnettuutta. Ja luonnollisesti työskentelemme tiiviisti yhdessä kansainvälisissä toimeksiannoissa. Yhteistyön ja osaamisemme tulos näkyy taloudellisessa kasvussa sekä asiakkaiden antamassa tunnustuksessa”, Henriksson toteaa.