Interimjohtajia välittävän Nordic Interimin toiminnan kasvaessa, partneriksi ja seniorikonsultiksi on kutsuttu KTM Pia Blom-Johansson.

Nordic Interimille Blom-Johansson siirtyy Vermon Ravirata Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt Tapiola-ryhmässä, jossa hän parinkymmenen vuoden ajan oli mukana kehittämässä eri yksiköiden liiketoimintaa. Hänellä on pitkä kokemus esimiestehtävistä ja on myös työskennellyt johdon konsulttina omassa perheyrityksessään.

”Olen saanut olla mukana kasvujohteisessa yritystoiminnassa, jossa liiketoiminnan kehittäminen ja rekrytointi on kuulunut oleellisena osana työhöni. Työnteon mallien muuttuessa yritykset ovat yhä kiinnostuneempia vuokrajohtajuuden tarjoamista vaihtoehdoista.

Olen todella innostunut mahdollisuudesta työskennellä nopeasti kehittyvällä toimialalla ja auttaa yrityksiä aivan uudella tavalla ratkaisemaan liiketoiminnallisia haasteitaan”, Pia Blom-Johansson sanoo.

”Olemme iloisia saatuamme Pian joukkoomme ja uskomme, että hänen vahva operatiivinen liiketoimintakokemuksensa auttaa meitä edelleen kehittämään interimkonseptiamme sekä palvelemaan asiakkaitamme entistä nopeammin ja tehokkaammin”, toteaa toimitusjohtaja Kari Peuhkuri.

Lisätietoja:

Kari Peuhkuri
toimitusjohtaja, partneri
kari.peuhkuri@nordicinterim.fi
puh. +358 40 503 4988

Pia Blom-Johansson
Seniorikonsultti, partneri
pia.blom-johansson@nordicinterim.fi
puh. +358 40 545 3515

Nordic Interim on 2004 perustettu Pohjoismaiden suurin interimjohtajien välityspalveluja tarjoava yritys. Suomessa yhtiö on toiminut vuodesta 2013 lähtien ja auttanut asiakkaitaan löytämään oikeat interimratkaisut erilaisiin liiketoiminnan muutostilanteisiin. Yhteenlaskettu liikevaihto on 13 miljoonaa euroa.