Management Factory and Valtus leadership teams
Management Factory and Valtus leadership teams

Valtuksella on jo aikaisemmin ollut toimintaa Ranskassa, UK:ssa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Nyt yritys vahvistaa asemaansa Euroopan johtavana interim-johtajien välittäjänä ostamalla Itävallassa toimivan Management Factoryn. Valtus jatkaa näin kasvusuunnitelmaansa ja kehitystään Euroopassa.

Management Factory on tarjonnut interim-palveluja Itävallassa yli 20 vuoden ajan keskittyen erityisesti rahoitukseen, muutosjohtamiseen ja konsultointitehtäviin. Yritys on vuonna 2021 voittanut Itävallan kauppakamarin Constantinus-palkinnon osoituksena korkealuokkaisesta toiminnasta.

Valtus-ryhmän liikevaihto on 100 miljoonaa euroa, ja sillä on 34 yhteistyökumppania kuudessa Euroopan maassa (Ranskassa, UK:ssa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Itävallassa). Ryhmä luottaa muiden Euroopan maiden ja maanosien osalta kansainväliseen interim-johtajien Globalise-verkostoon.

”Interim-palveluja tarjoavana markkinajohtajana Management Factory on avainasemassa, kun Valtus Group ottaa ensiaskeleitaan saksankielisessä Euroopassa (Saksa-Itävalta-Sveitsi).

Yhdistämällä maiden johtavat toimijat tarjoamme asiakkaillemme ympäri maailmaa mahdollisuuden hyödyntää parhaita ammattilaisia”, toteaa Valtus Groupin toimitusjohtaja Philippe Soullier.

Management Facotry logo