STM Italy
STM Italy

Meillä on ilo ilmoittaa, että STM (Studio Temporary Manager), johtava Interim Management -yritys Italiassa, on nyt osa Valtus Groupia! Tämä kahdeksas maa vahvistaa merkittävästi Valtus Groupin jalansijaa Euroopassa.

Valtus Group on vakiinnuttanut asemansa jo Ranskassa, Tanskassa, Suomessa, UK:ssa, Itävallassa ja Ruotsissa. Aiemmin tänä vuonna Valtus hankki yrityksen Saksasta, ja on samalla kehittänyt maailmanlaajuista Valtus Alliance – verkostoaan. STM hankinta vahvistaa tavoitetta laajentua kansainvälisesti ja varmistaa johtava asema markkinoilla.

Interim Management – markkinoiden kehittäminen Italiassa

Valtus ja STM ovat menestyksekkäästi auttaneet yrityksiä haasteellisina aikoina tarjoamalla korkealaatuisia operatiivisia johtamisratkaisuja. Laajentumalla Etelä-Eurooppaan Valtus Group pyrkii saavuttamaan merkittävän osuuden nopeasti kasvavilla markkinoilla

STM, jonka pääkonttori sijaitsee Veronassa ja toimistot Milanossa, Torinossa, Roomassa, Bolognassa ja Pesarossa, on tarjonnut väliaikaisia ylimmän johdon ratkaisuja yli 12 vuoden ajan saavuttaen huomattavan kasvun. Yli 30 osakkaan ja liikekumppanin monialainen tiimi ympäri Italiaa auttaa yrityksiä erilaisissa haastavissa tilanteissa, kuten muutoksissa, liiketoiminnan parantamisessa tai kehityshankkeissa.

”Olen iloinen voidessani laajentaa läsnäoloamme Etelä-Euroopassa toivottamalla STM tervetulleeksi Valtus Groupiin. Kasvattaaksemme Interim Management -ratkaisujen tunnettavuutta, meidän tavoitteenamme on luoda vahva läsnäolo sekä kypsillä että nopeasti kasvavilla markkinoilla.”
Björn Henriksson, Valtus Groupin toimitusjohtaja

”STM liittyminen Valtus Groupiin on suuri virstanpylväs meille! Olemme innoissamme saadessamme osallistua tähän maailmanlaajuiseen kasvuun ja näyttämään operatiivisten johtamisratkaisujemme arvon maailmanlaajuisesti hyödyntämällä erityisosaamisalueitamme.”
Federico Ferrarini, STM puheenjohtaja

”Tämä uusi yrityskauppa edustaa merkittävää askelta kohti johtavaa globaalia toimijaa Interim Management – alalla! Kuten Valtus Group – STM on Bureau Veritaksen sertifioima ja noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia. Integraatio vahvistaa asiantuntemustamme ja mahdollisuuksia päästä uusille markkinoille.”
Aymeric Bas, Valtus Groupin International Managing Partner ja Chief Revenue Officer

Italian Interim Management – markkinafaktat

  • Italiassa autoteollisuus on eniten edustettuna Interim Management- alalla.
  • Italiassa toimeksiantojen keskimääräinen kesto on lähes 15 kuukautta, mikä tekee niistä Euroopan pisimpiä Sveitsin jälkeen. Tämän seurauksena italialaisilla väliaikaisilla johtajilla on Euroopan korkein työskentelyaste, 85 % toimeksiannossa, tammikuussa 2024.
  • Keskimäärin italialaiset väliaikaiset johtajat ovat 58-vuotiaita ja heillä on yli 7 vuoden kokemus Interim-johtamisesta.