Viime vuosien ongelmat ja epävarmuus ovat kiihdyttäneet organisaatioiden muutostarvetta. Säilyttääkseen kilpailukykynsä, yritysten on aikaisempaa nopeammin reagoitava erilaisiin muutoksiin, toiminnan sopeuttamiseen tai suunnan muutokseen. Yhä useammat yritysjohtajat sekä Euroopassa että Suomessa ovat ymmärtäneet, että interim-johtaja on varteenotettava vaihtoehto, kun yrityksen tavoitteena on saada aikaan muutos. Tilanne näkyy myös toimialan kasvuna, joka kasvaa 10-15 prosenttia vuodessa Euroopassa.

Vastatakseen kasvavaan tarpeeseen Valtus Group on perustanut Valtus Alliance-verkoston, joka kokoaa yhteen johtavat interim management -palveluja tarjoavat yritykset maailmanlaajuisesti.
Valtus Alliancen yli 50 000 Interim-johtajan verkostosta löydämme nopeasti ja tehokkaasti kokeneen ja juuri oikean henkilön ratkaisemaan liiketoimintasi haasteet – missä päin maailmaa tahansa!

”Viimeaikaiset maailman tapahtumat ovat määritelleet työn uudelleen. Yritykset tarvitsevat joustavuutta, ketteryyttä sekä oikeaa johtajuutta ratkaistakseen monimutkaisia haasteita. Valtus Alliance tarjoaa ratkaisuja näihin tarpeisiin kaikkialla maailmassa. Interim management  -markkinat kasvavat edelleen kovaa vauhtia, ja olemme sitoutuneet olemaan eturintamassa kehittämässä tätä alaa.” – Phillipe Soullier, Valtus Groupin toimitusjohtaja.