CE Interim
CE Interim

Valtus Alliance kasvaa Itä-Eurooppaan, Balkanille ja Baltiaan

Askeleena kohti kattavampaa palveluverkostoa Valtus Alliance toivottaa CE Interimin tervetulleeksi uudeksi jäsenekseen.

CE Interim on tarjonnut palveluitaan yrityksille Itä-Euroopassa, Balkanilla ja Baltiassa jo yli 10 vuoden ajan ja hoitavat nopealla aikataululla Interim johtajia, toimiala-asiantuntijoita ja hallituksen jäseniä auttamaan yrityksiä monimutkaisissa liiketoiminnan haasteissa. Valtus Alliancen laajentuminen nopeasti kasvaville, kulttuurisesti rikkaille ja monimuotoisille markkinoille, yhdistettynä CE Interimin vakiintuneeseen markkina-asemaan, tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia asiakkaille ympäri maailmaa.

Interim -markkinat Itä-Euroopassa, Balkanilla ja Baltiassa ovat kukoistaneet viime vuosina. Pandemian vaikutus, geopoliittiset muutokset sekä raaka-aineiden ja henkilöstökustannusten nousu ovat pakottaneet kansainväliset yritykset harkitsemaan uudelleen globaalia jalansijaansa ja kustannusrakenteitaan. Greenfield- ja Brownfield-projektit sekä siirtymät Länsi-Euroopasta Itä- ja Etelä-Eurooppaan sekä Aasiasta Eurooppaan, yhdistettynä 2–5 % työttömyysasteeseen ja yli 10 puhuttuun kieleen, ovat räjäyttäneet ammattitaitoisten ja kulttuuritietoisten Interim-johtajien tarpeen.

Tuoreen markkinatutkimuksen perusteella vuokrajohtajia tarjoavien yritysten kautta tehdyt toimeksiannot ovat kasvaneet 300%: lla osassa Keski- ja Itä-Eurooppaa, joka on nostanut Interim-johtajien päiväkorvauksia yli 35%: lla kasvaneen kysynnän vuoksi.

”On ilo liittyä Valtus Alliancen joukkoon, ja edustaa heidän globaalia verkostoaan Itä-Euroopassa, Balkanilla ja Baltiassa sekä laajentaa globaalia tavoitettamme kulttuurienvälisissä Interim -tehtävissä. CE Interim tarjoaa luotettavan kumppanuuden CEE-alueella, lisäten kulttuurillista vahvuutta ja globaalia vaikutusta. Laaja asiantuntemuksemme varmistaa, että organisaatiot ympäri maailmaa voivat navigoida haasteiden läpi ja kasvaa myös Puolassa, Romaniassa, Tšekissä, Unkarissa, Slovakiassa, Serbiassa, Kroatiassa, Sloveniassa, Pohjois-Makedoniassa, Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Kreikassa, Bulgariassa, Latviassa, Liettuassa, Virossa ja Turkissa,” sanoo Bohuslav Lipovsky, CE Interimin Managing Partner.

”Valtus Alliancen laajentuminen näille nopeasti kasvaville, kulttuurisesti rikkaille ja monimuotoisille markkinoille, yhdistettynä CE Interimin vakiintuneeseen markkina-asemaan, tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia asiakkaillemme ympäri maailmaa. Yhdessä odotamme toteuttavamme yhä enemmän Interim- toimeksiantoja,” sanoo Aymeric Bas, Valtuksen Managing Partner International & Chief Revenue Officer.


#valtus #valtusalliance #ceinterim