Thérèse Liljedahl; von Segebaden, Partner Nordic Interim, Sweden
Thérèse Liljedahl; von Segebaden, Partner Nordic Interim, Sweden

Thérèse Liljedahl von Segebaden on aloittanut partnerina Tukholmaan toimistossa.

Thérèsellä on yli 15 vuoden kokemus johdon suorahakutehtävistä sekä yksityisomisteisissa että pörssilistatuissa organisaatioissa. Hän toimi aiemmin osakkaana ja Professional Service -yksikön toisena johtajana Novare-henkilöstöpalveluyrityksessä.

Ennen Novarea hän johti Tukholman kauppakorkeakoulun yhteydessä toimivaa rekrytointipalvelua ja hän on myös työskennellyt Business Swedenin sisäisenä konsulttina.

”Olen innostunut aloittamaan työt Nordic Interimin tiimin kanssa. Nordic Interimissä pystyn hyödyntämään lähes 20 vuoden kokemustani johdon suorahakupalveluista ja kehittämään ratkaisujamme, joiden tavoitteena on auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan kriittisiä liiketoimintahaasteitaan mahdollisimman nopeasti.

Minulle tämän työn vetovoima piilee asiakkaan todellisuuden ymmärtämisessä ja miten voin tukea yrityksiä löytämään oikeat ratkaisut. Odotan myös innolla yhteistyötä interim-ammattilaistemme kanssa ja mahdollisuutta kehittää interim-johtajiemme verkostoa. Kansainvälisen Valtus Alliance -verkoston jäsenenä teemme aktiivisesti yhteistyötä Pohjoismaissa hyödyntäen osaamistamme ja verkostojamme asiakkaidemme eduksi.”