Euroopan johtava interim-vuokrajohtajapalveluja tarjoava yritys Valtus on ostanut Nordic Interim Finland Oy:n sekä ruotsalaisen Nordic Interim Executive Solutions AB:n.

Vuonna 2004 perustettu Nordic Interim on Pohjoismaiden johtava interim-vuokrajohtajapalveluja tarjoava yritys. Ruotsin yhtiön toiminnan käynnisti Janeric Peterson, yhteistyössä kahden suorahakuyhtiön Novare Human Capitalin ja Odgers Berndtsonin kanssa. Vuoden 2013 alussa Nordic Interim rantautui Suomeen, jolloin yhtiön toiminnan käynnisti yhtiössä edelleen jatkava Kari Peuhkuri.

Valtuksen ja Nordic Interimin tavoitteena on rakentaa johtava interim-palveluja tarjoava kansainvälinen toimija Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Uuden yrityksen liikevaihto tulee olemaan vuonna 2020 noin 70 miljoonaa euroa. Nordic Interimin partnerit Ruotsissa ja Suomessa jatkavat vanhoina työntekijöinä yhtiössä ja tulevat osallistumaan koko yrityksen kansainvälisen liiketoiminnan edelleen kehittämiseen ja kasvuun.

”Yhä useampi yritys osaa hyödyntää interim-johtajia vauhdittamaan muutosprojektien toteutusta. Vuokrajohtajamme toteuttavat merkittäviä kasvu- ja kustannussäästöhankkeita tai ottavat vastuulleen äkillisesti vapautuneen businesskriittisen position. Uusi omistuspohja sekä Valtuksen kokemus ja osaaminen tarjoaa meille resursseja kehittää liiketoimintaamme ja kasvattaa interim-konseptimme tunnettuutta. Pystymme auttamaan kansainvälisesti toimivia asiakasyrityksiämme aivan uudessa mittakaavassa. Valtuksen toimeksiannot avaavat meidän suomalaisille interim-johtajille polkuja kansainvälisiin interim-tehtäviin.”, sanoo Nordic Interim Oy:n toimitusjohtaja Kari Peuhkuri.

”Nordic Interimissä tekemisen korkea laatu on yhdistynyt vahvaan kasvuun ja kehitykseen”, sanoo Philippe Soullier, Valtus Groupin toimitusjohtaja ja perustaja. Nordic Interimin markkinajohtajan asema Pohjoismaissa auttaa meitä tavoitellessamme toimialan kansainvälistä johtajuutta. Tämä yrityskauppa on tärkeä askel kohti sitä tavoitetta.”

Kari Peuhkuri
Nordic Interim
toimitusjohtaja
+358 40 503 4988
kari.peuhkuri@nordicinterim.fi

www.nordicinterim.fi