Kategoriat
Ajankohtaista Uutiset

Nordic Interim vahvistaa markkina-asemaansa Pohjoismaiden johtavana vuokrajohtajavälittäjänä

Valtus Groupiin kuuluva Nordic Interim ostaa Tanskan johtavan interim-palveluja tarjoavan yrityksen Nexus Interimin. Yrityskauppa on osa Valtus Groupin Euroopan laajuista kasvustrategiaa ja lujittaa interim-konseptin tunnettuutta varteenotettavana vaihtoehtona yritysten muutoshaasteiden ratkaisijana.  

Nordic Interim pystyy kaupan myötä entistä kattavammin tarjoamaan interim-ratkaisuja kaikille pohjoismaisille asiakkailleen.  

”Yritykset kärsivät yleisesti osaajapulasta ja kokeneiden vuokrajohtajien ja -asiantuntijoiden kysyntä kasvaa. Kattavan verkostomme ansiosta pystymme nyt auttamaan asiakkaitamme ainutlaatuisella tavalla kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla. Tanskan suurin vuokrajohtajapalveluja tarjoava yritys Nexus Interim on meille luonteva lisä”, toteaa Nordic Interim Oy:n toimitusjohtaja Kari Peuhkuri.

Nordic Interim on markkinajohtaja sekä Suomessa että Ruotsissa. Yhdessä Euroopan johtavan toimijan Valtus Groupin kanssa Nordic Interim tavoittelee globaalia markkina-asemaa. Konsernin toimistot sijaitsevat Suomen lisäksi Ranskassa, UK:ssa, Ruotsissa ja nyt myös Tanskassa. Vuonna 2000 perustetun Nexus Interimin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa.

Interim-markkina jatkaa kasvuaan

Interim-markkinat kasvaa noin 10-15% vuodessa ja haastaa perinteisempiä ratkaisuja kuten suorahaku- ja liikkeenjohdonkonsultointipalveluja.

Kasvua vauhdittaa yritysten pyrkimykset ratkaista rekrytointihaasteet entistä nopeammin ja tarve löytää kokeneita johtajia ja asiantuntijoita määräaikaisiin projekteihin. Samanaikaisesti yhä useammat johtotason henkilöt päättävät luopua vakituisista palkkatöistä ja siirtyvät itsenäisiksi interim-ammattilaisiksi.

Kari Peuhkuri
Nordic Interim
toimitusjohtaja
+358 40 503 4988
kari.peuhkuri@nordicinterim.fi

www.nordicinterim.fi


Kirjoittanut Nordic Interim

Ann Johansson
Business Assistant

Ann has an extensive experience within Professional Services from McKinsey, White & Case, and Odgers Berndtson.